ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το EΣΩ ξεκίνησε το 2012 μέσα από την συνεργασία του Δημήτρη Φακίνου ιδρυτή του +DESIGN και διοργανωτή των EUROPEAN DESIGN AWARDS & ΕΒΓΕ και του Βασίλη Μπαρτζώκα ιδρυτή της Design Ambassador και του ARCHISEARCH.gr

Αγορά εισιτηρίων 11ης διοργάνωσης

Με ιστορία 13 χρόνων, το +DESIGN είναι το μεγαλύτερο και μακροβιότερο περιοδικό του χώρου της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα. Κυκλοφορώντας ανά τρίμηνο συγκεντρώνει, προβάλει, ενημερώνει και εμπνέει την ελληνική δημιουργική κοινότητα.
Το +Design συμβάλει στη βελτίωση του επιπέδου του χώρου μας, όχι μόνο με την έντυπη έκδοσή του, αλλά και με τη διοργάνωση μιας σειράς από θεσμούς, όπως τα ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης), το Πανόραμα Design, τα Design Days, κ.λπ.

 

Το archisearch είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης που ερευνά, επιλέγει και παρουσιάζει θέματα που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική στην Ελλάδα και, γενικότερα, στον κόσμο. Ερευνά το σήμερα και το αύριο της παραγωγής πολιτισμού μέσα απο την αρχιτεκτονική, και τον πιθανό διάλογο με το design, τις τέχνες, την γραφιστική, και την οικολογία. Θέτει ερωτήματα που θέλουν να προκαλέσουν νέες σκέψεις και προσεγγίσεις. Ενδιαφέρεται για τον πειραματισμό, για την τεκμηρίωσή του, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τον πλούτο που μπορεί να παραχθεί μέσα από την συνύπαρξη (ή και ασυμφωνία) διαφορετικών ιδεών.