Σταύρος Παπαγιάννης & Γιώργος Κυριαζής | Stage Design Office

[

Σταύρος Παπαγιάννης & Γιώργος Κυριαζής | Stage Design Office

]

Το Stage Design Office είναι από τα πρώτα γραφεία στην Ελλάδα που συνδύασαν το interior design και το graphic design, αναπτύσσοντας μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων σε διάφορα πεδία. «Μας ενδιέφερε πάντα να έχουμε μια συνολική αισθητική ματιά πάνω σε οτιδήποτε δημιουργούμε», λέει ο Σταύρος Παπαγιάννης, creative director και συνιδρυτής του γραφείου μαζί με τον Γιώργο Κυριαζή.

Ο καλύτερος τρόπος να συλλάβει κανείς το εύρος της δημιουργικότητάς τους, είναι να δει το portfolio των έργων τους, τα οποία διαφέρουν τόσο μεταξύ τους, ώστε να μην είναι εύκολη η όποια κατηγοριοποίηση.

Έχοντας σπουδάσει Ιατρική, ο Σταύρος Παπαγιάννης δηλώνει αυτοδίδακτος σε ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα, και απολαμβάνει να αφήνεται στη ροή των πραγμάτων. Αυτή ακριβώς η «στρατηγική» ακολουθείται κατά τα λεγόμενά του και στο Stage Desing Office.

Με τη φιλοσοφία του γραφείου να συνοψίζεται στο στίχο του Έζρα Πάουντ «This is not a work of fiction nor yet of one man» (Αυτό δεν είναι προϊόν φαντασίας ούτε και έργο ενός ανθρώπου), καθετί σχεδιάζεται για να καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες του πελάτη, που σημαίνει να μην τις υπολείπεται αλλά και να μην τις υπερβαίνει, ώστε να είναι εύκολα διαχειρίσιμο.

www.stagedesignoffice.com

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ LOVEGREECE